Dynamite Fighting Show - Piatra Neamt 19.10.2018  Vineri 19.10.2018, Sala Polivalenta din Piatra Neamt, a gazduit a 2-a editie Dynamite Fighting Show. Acest eveniment s-a disputat cu casa inchisa , toate cele 4000 de locuri fiind ocupate. Am avut bucuria de a fi acolo in calitate oficiala, fiind pentru a 2-a oara cand in astfel de gale, au loc si meciuri profesioniste de Kyokushin Karate. Acest eveniment a fost unul extrem de bine organizat, cu luptatori puternici si o buna expunere media (transmis in direct pe Pro X si Pro Tv)
 
  

  Dynamite Fighting Show - prima editie Bucuresti


 
   Acum 1 an si jumatate, in 2017, la Cupa Europeana WKB din Barcelona, am avut prima discutie cu dl. Titi Patrascu despre promovarea Kyokushin-ului in galele profesioniste din Romania. Pe 05.07.2018 acest proiect a prins contur....primul meci profesionist in stilul de lupta full contact Kyokushin Karate .... visul merge mai departe ... (vezi eveniment)

 

 
Gala de premiere ”Mos Craciun 2017”
Premierea celor mai buni sportivi 21.12.2017Aproximativ 100 de copii l-au asteptat joi 21.12.2017 pe Mos Craciun, asteptand sa fie premiati pentru rezultatele sportive extraordinare de pe parcursul anului 2017. Intr-o atmosfera plina de bucurie, presarata cu demonstratii de kyokushin karate, Mos Craciun a premiat cu trofee si multe cadouri pe toti sportivii clubului. Cu aceasta ocazie au fost premiati si cei mai performanti sportivi ai clubului nostru. Felicitari !!!
 


CUPA MOS CRACIUN 2016
Premierea anuala a celor mai buni sportivi 21.12.2016
 

 
  Peste 100 de sportivi au participat miercuri 21.12.2016, la demonstratia si premierea anuala a celor mai performanti sportivi din cadrul clubului de-a lungul anului 2016. A fost o atmosfera de sarbatoare, cu multe cadouri si bineinteles cu venirea lui Mos Craciun. Sportivii nostri au realizat un spectacol deosebit, fiind rasplatiti cu multe aplauze de catre parintii aflati in public.DRUMETIE MUNTII BUCEGI 21.07.2016Pe data de 21.07.2016, o parte dintre sportivii clubului, mari iubitori de trasee montane, am plecat cu gi-urile si rucsacii intr-o inedita excursie. Am strabatut la pas poteci de munte, am vizitat legendarul Sfinx si ne-am bucurat de o zi extraordinara in natura.
 
  
KYOKUSHIN KARATE SPARRING 17 aprilie 2016
Muntele Rosu Cheia


 
  In data de 17 aprilie 2016, langa Cabana Muntele Rosu, masivul Ciucas, Judetul Prahova, a avut loc evenimentul “Kyokushin Karate Sparring - April Session”, eveniment din calendarul de activitati stabilit si organizat prin colaborarea urmatoarelor cluburi sportive : Goshin Ryu Ploiesti
, George Radoi Dojo Giurgiu
, Harmony Bucuresti , Hachiman Dojo Bucuresti. La acest eveniment au participat aproximativ 100 de Karateka Kyokushin, ce si-au demonstrat calitatile dobandite, antrenate si perfectionate in cadrul sedintelor de pregatire din Dojo. Totodata, acest eveniment s-a dorit a fi si o evaluarea a loturilor de sportivi, din cluburile mentionate mai sus, ce vor reprezenta Romania la Campionatul European de Kyokushinkai Karate, ce se va desfasura pe 21-22 Mai 2016, la Varna, in Bulgaria. Dorim sa multumim tuturor celor participanti, karateka, parinti, sustinatori si admiratori, pentru prezenta si pentru sprijinul oferit la reusita acestui eveniment. Deasemenea multumim si Mamei Natura, pentru bucuria cu care ne-a acceptat prezenta, vremea fiind foarte frumoasa iar peisajele mirifice.Kumite Sparring 27 februarie 2016Grupa de avansati si seniori   Clubul Goshin-Ryu din Ploiesti a fost astazi gazda unui eveniment deosebit care a adunat in incinta dojo-ului peste 100 de sportivi de la 3 cluburi din Ploiesti, Bucuresti si Giurgiu. Sportivii nostri s-au bucurat sa poata performa alaturi de sportivi si campioni experimentati de la Hachiman Dojo Bucuresti si Radoi George Dojo din Giurgiu. Acest Kyokushin Karate Sparring a fost un bun prilej de a ne testa pregatirea fizica si tehnica, dar si o foarte buna oportunitate de a lega prietenii cu practicanti de kyokushin din alte regiuni ale tarii. Multumim tuturor celor care au contribuit prin prezenta lor la buna desfasurare a evenimentului. OSU !!!