Seminar arbitraj - Examinare si Licentiere Judecatori Asistenti - a 3-a editieExamenul de arbitraj pentru licenta arbitrii judecatori WKB, s-a desfasurat la Ploiesti , pe data de 29 octombrie 2017. Clubul nostru a participat la examen cu 3 arbitrii : Ciupu Bogdan, Padure Marius si Sirghe Octavian. In urma examinarii scrise, teoretice si practice, toti 3 au devenit arbitrii judecatori asistenti licentiati. Felicitari !!!

Seminar arbitraj Ploiesti 02.09.2017 - a 2-a editie   Pe data de 02.09.2017, WKB Romania a organizat cursul de formare arbitri pentru competitiile nationale WKB . Evenimentul s-a desfasurat in incinta C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti si a fost condus de catre sensei Ionel Stancu. Evenimentul a durat 6 ore si in acest timp au fost predate notiuni teoretice si practice din Regulamentul National WKB de Kata si Kumite.
 
Seminarul de arbitraj WKB pentru competitii nationale
   
  Pe data de 22 aprilie 2017, orasul Ploiesti a fost gazda primului seminar de arbitraj Kyokushin Karate WKB pentru probele de Kumite Knock-Down si Kata. Cei 25 de participanti si-au insusit si perfectionat regulile si regulamentele de arbitraj oficial stabilite de catre WKB Romania, care urmeaza a fi folosite in competitiile nationale promovate de organizatia noastra. Cursurile au fost sustinute de catre sensei Ionel Stancu, unul dintre cei mai experimentati arbitri din Romania. Cu aceasta ocazie a fost formata prima generatie de arbitri nationali asistenti pentru viitoarele evenimente competitionale ale organizatiei noastre.