Demonstratie Kyokushin Karate - Ziua Sportului 2018

  Pe data de 28 martie 2018, 9 sportivi de la clubul nostru au sustinut o demonstratie de kyokushin karate la scoala Grigore Moisil cu prilejul sarbatoririi anuale a evenimentului - Ziua sportului.
 


Demonstratie a sportivilor clubului nostru la Turneul National de Kata

  Pe data de 18 noiembrie 2017, sportivii clubului nostru au sustinut o demonstratie de kyokushin karate deosebit de spectaculoasa in deschiderea Turneului National de Kata de la Ploiesti
 


Demonstratie Kyokushin Karate sc. Grigore Moisil

  Pe data de 08 mai 2017, 4 sportivi de la clubul nostru au sustinut o demonstratie de kyokushin karate la scoala Grigore Moisil cu prilejul sarbatoririi anuale a evenimentului - Ziua sportului.
 


Demonstratie Kyokushin Karate 05 martie 2016

  Aproximativ 70 de copii au fost prezenti astazi la demonstratia de kyokushin karate a clubului nostru. Au reusit prin munca si seriozitate sa aduca soarele, bucuria si emotia in sufletul mamicilor lor. O primavara minunata va dorim tuturor !!! 
Neatza...cu Razvan si Dani


 

 
Demonstratie de Kyokushin Karate la
MALL PLOIESTI SHOPPING CITY

 21 de sportivi ai clubului nostru au participat duminica 11 mai 2014 la demonstratia de kyokushin karate, din incinta Mall Shopping City, cu ocazia lunii sportului. Sportivii participanti, au facut un spectacol deosebit, cu episoade de kata, autoaparare, spargeri si povesti medievale cu samurai. Felicitari tuturor sportivilor participanti, cu mentiunea ca unii dintre ei au varste pornind de la 6 ani si au lucrat la aceasta demonstratie doar 2 antrenamente.