Examen de grad 17.11.2022

  Joi, 17.11.2022, o parte dintre sportivii clubului nostru au sustinut examenul de grad in ambele dojo-uri. Felicitari tuturor celor care au promovat acest examen, dovedind ambitie, spirit si disciplina !


Examen de grad

   Pe data de 21 noiembrie 2020, o parte dintre sportivii clubului nostru au sustinut examenul de promovare in grad. Felicitari tuturor participantilor pentru efortul, ambitia, spiritul si nivelul tehnic deosebit, aratat pe tot parcursul examenului !
Examen de grad 18.02.2020

  Micii sportivi incepatori din cadrul clubului nostru, au participat marti 18.02.2020, la unul dintre primele examene din viata lor sportiva. Plini de energie si cu un bagaj tehnic si fizic foarte bun, acestia au reusit sa promoveze in masa examenul de kyu. Felicitari tuturor 

Examen de grad Tabara Nationala de Iarna


Felicitari tuturor sportivilor care au promovat examenul de grad si mai ales celor 4 centuri negre, doua Ni Dan - Claudiu Daianu si Andreea Sirghe si doua Shodan - Tudor Petrisor si Cristi Nita.


Examen de grad 19.11.2019

 In dojo-ul C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, s-a desfasurat marti, 19 noiembrie 2019, examenul pentru promovare in grad a sportivilor din grupa de incepatori si avansati. Felicitari tuturor participantilor pentru efortul, ambitia, spiritul si nivelul tehnic deosebit, aratat pe tot parcursul examenului !

Madena Bozianu - 2 Dan

  17 ani de practica pe calea Kyokushin, cel mai titrat sportiv al C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, multipla campioana internationala la Kyokushin Karate in mai multe organizatii (IKO1, IFK, WKB, IKO Union)


Examen de grad in cadrul Taberei Nationale

Pe data de 07.08.2019, sportivii clubului nostru, prezenti in aceasta tabara, au fost examinati de Kancho Pedro Roiz, la examenul de promovare in grad. Cu aceasta ocazie, in urma examenului, au fost promovati la centura neagra 1 dan, sportivii Filipescu Razvan si Filipescu Anca. Felicitari tuturor !

Examen de grad 23.05.2019

  Dojo-ul Clubului Sportiv Goshin-Ryu din Ploiesti, a fost sambata 23.05.2019, locul de examinare a peste 80 de sportivi din cadrul clubului. Felicitari tuturor celor care prin vointa, transpiratie si perseverenta au evoluat pe aceasta frumoasa cale a Kyokushin Karate-ului.  !

Examen de  grad Ploiesti

23 februarie 2019

 O parte dintre sportivii C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti au sustinut sambata 23.02.2019, examenul de promovare in grad. Felicitari tuturor  !


Festivitatea oficiala de promovare la gradul de 5 DAN Kyokushin Karate

  

  Pe data de 29.09.2018, in cadrul competitiei ”8-th Polish Galizia Cup”, sensei Cristian Bozianu a fost promovat la gradul de 5 dan (shihan), de catre presedintele World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Roiz.
    Pe data de 10 iulie 2018 am avut bucuria de a inmana centurile obtinute de practicantii clubului Goshin-Ryu din Ploiesti. Madalin Dima- 12 ani de practica si prietenie, Matei Patrascu- 8 ani de practica, respect, disciplina, performanta si noul nostru sensei Nicoleta Bozianu - alaturi de care am cladit clubul sportiv Goshin-Ryu , alcatuit din practicanti si sustinatori minunati ! Felicitari dragii mei si sa ramaneti mereu in aceeasi echipa a respectului, disciplinei, prieteniei si bunului 
simt ! Osu !


Examen de grad 12.05.2018  Sambata 12.05.2018, sportivii clubului nostru audat dovada de ambitie , daruire, tehnica si o buna conditie fizica, reusind sa promoveze in totalitate examenul de grad. Felicitari tuturor si in mod special sportivului Matei Patrascu, care a devenit centura neagra 1 dan !


                       Examen de grad 17.02.2018

 Dojo-ul Goshin-Ryu din Ploiesti a fost gazda examenului de promovare in grad a sportivilor C.S. Goshin-Ryu si Derzis Dojo . Cei 50 de sportivi prezenti la examen au dovedit o buna cunoastere a tehnicilor specifice din kyokushin karate precum si o buna pregatire fizica pe tot parcursul evenimentului.  Felicitari tuturor sportivilor care au promovat acest examen !


Goshin-Ryu Ploiesti - Examen de grad 10.08.2017


 Pe data de 10 august 2017, o parte dintre sportivii C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, au sustinut examenul tehnic de promovare in grad. Toti sportivii prezenti la examen au fost bine pregatiti din punct de vedere tehnic si fizic, reusind sa treaca la urmatorul nivel pe calea kyokushin . Felicitari tuturor !!!


      
 Examen de grad 13 mai 2017

  Pe data de 13.05.2017, o parte dintre sportivii clubului Goshin-Ryu Ploiesti au sustinut examenul de grad. La acest examen toti sportivii au aratat o buna cunoastere a tehnicilor de baza din kyokushin karate, precum si o buna forma fizica si tehnica. Cu ocazia acestui eveniment au sustinut si promovat examenul de centura neagra sportivii Madalin Dima (senior) si Vlad Popa (junior). Felicitari tuturor !!!
                       
                       
                       
EXAMEN DE GRAD 19.11.2016Pe data de 19.11.2016, aproximativ 100 de sportivi din cadrul clubului nostru au sustinut examenul de grad. Sportivii au fost impartiti in 2 grupe, in functie de varsta si nivelul centurii. Felicitari tuturor participantilor !!!

EXAMEN DE GRAD 18.02.2017  Pe data de 18 februarie o parte dintre sportivii clubului nostru au sustinut examenul de grad. Ne-am bucurat sa remarcam nivelul tehnic si fizic foarte bun al sportivilor, disciplina si ambitia celor mici precum si motivatia celor mai mari. Felicitari tuturor care au promovat acest examen si in special noilor centuri superioare: Andreea Sirghe - 1 dan jr., Matei si David Patrascu 1 kyu, etc.

EXAMEN DE GRAD 14.05.2016
 
 Peste 100 de sportivi de la cluburile Goshin-Ryu Ploiesti si Uno Mas Bucuresti au sustinut sambata 14.05.2016, examenul de promovare kyu. Felicitari tuturor sportivilor care au promovat acest examen.
 

  Pe data de 20.02.2016, clubul nostru a organizat pentru sportivii clubului, un examen de promovare pentru grade kyu. Sportivii au fost impartiti in 2 grupe, incepatori (10-8 kyu) si avansati. Sportivii participanti au avut un nivel tehnic si fizic deosebit de bun, reusind sa promoveze cu note mari acest examen. Felicitari !!!
EXAMEN DE GRAD 14.11.2015

80 de sportivi din cadrul clubului nostru au participat sambata 14.11.2015 la examenul de grad. La acest examen toti sportivii au demonstrat o buna pregatire fizica si tehnica reusind sa promoveze in totalitate. Felicitari tuturor participantilor !!!

Examen de grad 06.08.2015


 Pe data de 06 august 2015, o parte dintre sportivii clubului nostru au fost evaluati din punct de vedere fizic si tehnic in cadrul examenului trimestrial de inaintare in grad. Toti sportivii inscrisi au luat examenul, dand dovada de disciplina, spirit si o buna cunoastere a tehnicilor cerute pentru promovare, Felicitari !!
EXAMEN DE GRAD 19.05.2015
 

 
  Pe data de 19 mai 2015, o parte dintre sportivii clubului nostru au fost evaluati din punct de vedere fizic si tehnic in cadrul examenului trimestrial de inaintare in grad. Toti sportivii inscrisi la examen au dat dovada de disciplina, spirit si o buna cunoastere a tehnicilor cerute pentru promovare. Felicitari pentru buna pregatire de care ati dat dovada.