Seminar WKB - Invitat Catalin Morosanu

    Pe data de 28.10.2018, Sala de Sport din Paulesti a gazduit Seminarul WKB de Kyokushin Karate, avand ca invitat o legenda a sporturilor de contact - Catalin Morosanu.

Seminar de pregatire lot national  Dojo-ul C.S. Kyokushin Family a fost gazda seminarului de pregatire a lotului national in vederea participarii la C.M. de Juniori KWU si C.E. de seniori KWU, evenimente care se vor desfasura in luna decembrie in Varna (Bulgaria). Sportivii participanti sunt componenti ai cluburilor Goshin-Ryu Ploiesti,  Spirit Dojo Vidra si Kyokushin Family Giurgiu.

Seminar WKB - C.S. Spirit Dojo

 Aproximativ 120 de sportivi au luat parte la Seminarul WKB, organizat de sensei Mihai Stefan in Sala de Sport din Vidra. Tema seminarului a constat in studiul combinatiilor de lupta, urmarind perfectionarea tehnicilor de picioare in mod special. Dupa seminar, in cadru oficial, i-a fost inmanata centura neagra 2 dan  lui senpai Ciupu Bogdan.
SEMINARUL NATIONAL WKB Kyokushin Karate Romania
    Pe data de 01.10.2017, s-a desfasurat in incinta Complexului Olimpic de la Izvorani, primul Seminar National al Organizatiei de Kyokushin Karate WKB din Romania. La acest eveniment au participat 280 de sportivi si oficiali din cadrul organizatiei noastre. In cadrul acestui seminar au fost predate si perfectionate tehnicile de baza din kihon, kata si kumite.