Tabara de iarna Kyokushin Karate 05-08.02.2021

Tabara de iarna WKB Romania, s-a desfasurat in perioada 05-08 februarie 2021, in cadrul complexului hotelier Mara din Sinaia, in conditii all-inclusive. Sportivii prezenti in aceasta tabara nationala, s-au bucurat de conditii deosebite de antrenament si relaxare. Ne-am antrenat, am invatat, ne-am distrat si petrecut timpul impreuna, legand prietenii de durata.  Antrenamentele au fost conduse de antrenori cu multa experienta de predare, imbinand intr-un mod foarte placut si eficient, traditia cu partea competitionala. (album foto Facebook -click aici)

TABARA NATIONALA DE VARA

   In perioada 26-30 august 2020, sportivii clubului nostru au participat la Tabara Nationala de Kyokushin Karate, care s-a desfasurat in Venus, pe malul Marii Negre. In cele 5 zile de tabara, sportivii s-au bucurat de soare, plaja, bai in mare, distractie la piscina, antrenamente pe plaja si in baza sportiva. Tabara s-a incheiat cu examenul de grad si Sayonara Party. Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de grad si sa ne revedem cu drag la urmatorul eveniment ! (album foto Facebook-click)Tabara nationala de iarna Sinaia 06-09 februarie 2020

Hotelul Mara din Sinaia a fost inca odata, o gazda extraordinara pentru tabara nationala de iarna a organizatiei noastre. In cele 5 zile de cantonament, ne-am bucurat de conditii excelente de cazare, masa si antrenament.

Examen Kyu -Dan

Winter Camp

Antrenamente

Tabara internationala de vara Sinaia 04-08 august 2019

Tabara nationala de vara Kyokushin Karate WKB, s-a desfasurat in perioada 04-08 august 2019, in incinta hotelului Mara din Sinaia. In aceasta tabara , invitatul oficial a fost Kancho Pedro Roiz, presedintele World Kyokushin Budokai.   

Winter Camp 2019

     In perioada 03-06.2019, complexul hotelier Mara din Sinaia, a fost gazda taberei de iarna a organizatiei noastre. Au participat sportivi si oficiali ai cluburilor Goshin-Ryu Ploiesti, Spirit Dojo Vidra, Kyokushin Family Giurgiu si Derzis Dojo Ploiesti. Ne-am bucurat impreuna de 4 zile de antrenamente, plimbari pe munte, piscina si multi prieteni noi... 
Winter Camp 

Sinaia 03-06 februarie 2019
WKB Summer Camp 20-26.08.2018

Complexul "Palace Resort" din Venus, a fost si in acest an gazda taberei de vara kyokushin karate. Au fost prezenti la acest eveniment, sportivi si oficiali din cadrul cluburilor Goshin-Ryu , Spirit Dojo, Kyokushin Family si Derzis Dojo. Acest eveniment a fost desfasurat sub semnul noului brand "Kyokushin Fighting Academy". Cei 70 de participanti la tabara s-au bucurat de soare, plaja, mare, antrenamente si conditii deosebite de cazare si masa. 


SPIRIT DOJO SUMMER CAMP
   In perioada 16-20 iulie 2018, complexul hotelier ”Portile Regatului”, a fost gazda taberei de vara a clubului condus de sensei Mihai Stefan.De antrenamentele solicitante si excursiile frumoase, s-au bucurat si sportivii din Giurgiu (Kyokushin Family) care alaturi de colegii de la Spirit Dojo, au petrecut 4 zile minunate in cadrul acestei tabere.Tabara de iarna WKB

  In perioada 04-09.02.2018, s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia - Tabara de Iarna Kyokushin Karate. La acest eveniment au participat sportivi din Romania, Polonia si Ukraina. Sportivii au beneficiat de conditii de cazare excelente, antrenamente deosebite, piscina, aer curat, zapada, excursii si seri muzicale. Din Romania, au participat la eveniment sportivi de la Cluburile : Goshin-Ryu, Spirit Dojo si Derzis Dojo.


WKB KYOKUSHIN KARATE SUMMER CAMP 2017
  In perioada 21-27 august 2017, ansamblul hotelier Palace Resort din Venus a fost gazda taberei de vara Kyokushin Karate a organizatiei noastre. Participantii la eveniment s-au bucurat de 7 zile de soare , odihna, antrenamente, plaja, mare, prieteni si foarte multa distractie. Alaturi de noi a participat la tabara si senpai Vsevolod Vsevolodov din Ukraina, un sportiv talentat si un foarte bun prieten al echipei Romaniei. Tabara s-a incheiat intr-o atmosfera deosebita, cu o Sayonara Party de exceptie.
            

              

            


SPIRIT DOJO SUMMER CAMP
 In perioada 07-11 august 2017, senpai Stefan Mihai,  a organizat in Predeal, zona Paraul Rece, tabara de vara a clubului SPIRIT DOJO. Cei aproape 100 de participanti la tabara s-au bucurat de antrenamente si drumetii frumoase, odihna si multa voie buna. Pe data de 08.08.2017, s-au antrenat alaturi de sportivii clubului si practicantii de la C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti, veniti pentru seminarul de kyokushin karate, condus de catre cele 5 centuri negre prezente (sensei Cristi Bozianu, sensei Ionel Stancu, senpai Nicoleta Bozianu, senpai Stefan Mihai si senpai Madena Bozianu). Tabara s-a incheiat cu examenul de grad si traditionala Sayonara Party.


        
INTERNATIONAL WKB UKRAINA SUMMER CAMP


   In perioada 30 iulie- 05 august 2017 un numar de 770 de sportivi din 7 tari au participat la a 28-a editie a taberei de vara WKB din Skadovsk-Ukraina . Tabara a fost condusa de shihan Serghei Vsevelodov si a constat in 4 antrenamente zilnice de kihon , kata si kumite. Lotul WKB Romania a fost format din 12 sportivi, toti apartinand clubului Goshin-Ryu Ploiesti.

          

        


TABARA Internationala de IARNA WKB Kyokushin Karate - Sinaia 2017 
   In perioada 05-10 februarie 2017, s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia, traditionala Tabara de iarna WKB kyokushin karate. Invitatii din acest an au fost multiplii campioni internationali din Ukraina - sempai Eldar Ismailov si sempai Seva Vsevolodov. La acest eveniment au participat sportivi de la C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti si C.S. Dragon Giurgiu . Am avut bucuria de ai avea alaturi de noi si pe 2 branch chiefs ( Dariusz Burda si Pawel Juszczyk) din Polonia alaturi de cativa sportivi foarte talentati.Pe langa antrenamentele de calitate ne-am bucurat de piscina,sauna, sala de forta, partie, plimbari, aer curat si bineinteles de prieteni.
                 
 
    

               

   Tabara Venus 21-27.08.2016

             

Tabara SKADOVSK - Ukraina august 2016


Tabara de iarna Sinaia februarie 2016