”KYOKUSHIN FIGHTING ACADEMY SUMMER CAMP”


  In perioada 20-26 august 2018, clubul nostru a organizat in incinta Complexului Palace Resort din Venus, evenimentul ”Kyokushin Fighting Academy Summer Camp”. La aceasta tabara i-am avut ca invitati pe sensei Dariusz Burda din Polonia, sensei Mihai Stefan si senpai Eldar Ismailov din Ukraina. Am avut 7 zile pline de soare, bai in mare sau in piscina, prieteni, conditii all-inclusive de 4 stele si bineinteles 3 antrenamente pe zi.
 


”SPIRIT DOJO SUMMER CAMP” - Kyokushin Karate   In perioada 16-20 iulie 2018, senpai Madena Bozianu si sensei Cristi Bozianu au participat in calitate de invitati la tabara de vara a C.S. Spirit Dojo. Au fost 4 zile frumoase pline de evenimente placute pentru toti participantii la stagiu. In ziua examenului, formatia a fost completata si de colegi din cadrul clubului nostru. Multumim sensei Mihai Stefan pentru invitatie si felicitari pentru acest eveniment !
  

 
KYOKUSHIN KARATE WINTER CAMP SINAIA 2018  In perioada 04-09 februarie 2018, clubul nostru a organizat la hotelul Mara din Sinaia, tabara de iarna Kyokushin Karate avand ca participanti, sportivi din Romania, Polonia si Ukraina. Au fost 6 zile frumoase cu 2 antrenamente zilnice, piscina, sauna, zapada (cam putina fata de alti ani), muzica, prieteni si multa distractie.KYOKUSHIN KARATE SUMMER CAMP VENUS 2017   In perioada 21-27 august 2017, ansamblul hotelier Palace Resort din Venus a fost gazda taberei de vara Kyokushin Karate a organizatiei noastre. Participantii la eveniment s-au bucurat de 7 zile de soare , odihna, antrenamente, plaja, mare, prieteni si foarte multa distractie. Alaturi de noi a participat la tabara si senpai Vsevolod Vsevolodov din Ukraina, un sportiv talentat si un foarte bun prieten al echipei Romaniei. Tabara s-a incheiat intr-o atmosfera deosebita, la Sayonara Party, avand placerea de a-i avea alaturi si pe sensei Ionel Stancu impreuna cu senpai Stefan Mihai.   
 


WKB Skadovsk-Ukraina SUMMER CAMP


  In perioada 30 iulie- 05 august 2017 un numar de 770 de sportivi din 7 tari au participat la a 28-a editie a taberei de vara WKB din Skadovsk-Ukraina . Tabara a fost condusa de shihan Serghei Vsevelodov si a constat in 4 antrenamente zilnice de kihon , kata si kumite. Lotul WKB Romania a fost format din 12 sportivi, toti apartinand clubului Goshin-Ryu Ploiesti.


 

 
TABARA Internationala de IARNA WKB Kyokushin Karate - Sinaia 2017

   In perioada 05-10 februarie 2017, s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia, traditionala Tabara de iarna WKB kyokushin karate. Invitatii din acest an au fost multiplii campioni internationali din Ukraina - sempai Eldar Ismailov si sempai Seva Vsevolodov. La acest eveniment am avut bucuria de ai avea alaturi de noi si pe 2 branch chiefi ( Dariusz Burda si Pawel Juszczyk) din Polonia alaturi de cativa sportivi foarte talentati.Pe langa antrenamentele de calitate ne-am bucurat de piscina,sauna, sala de forta, partie, plimbari, aer curat si bineinteles de prieteni.
 

Tabara de vara kyokushin karate
Venus 22-27 august 2016


 In perioada 22-27 august 2016 s-a desfasurat la complexul Palace Resort din Venus, Tabara de Kyokushin Karate 2016. Evenimentul a fost unul foarte reusit, beneficiind de participarea campionilor Madena Bozianu si Catalin Mocanu. Apa marii, cazarea all-inclusive, antrenamentele intense, prieteniile legate, jocurile de pe plaja in cooperare cu Europa FM, antrenamentul de noapte si toate celelalte momente vor ramane mult timp in amintirea noastra. Osu !Tabara internationala Skadowsk 2016  650 de sportivi din 7 tari (Ukraina, Moldova, Romania, Turcia, Franta, Belgia si Rusia) au participat in perioada 01-07.08.2016 la cea mai mare tabara de kyokushin karate.Romania a fost reprezentata de un lot de 9 sportivi de la C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti. Tabara a fost otganizata de shihan Sergey Vsevolodov si a fost structurata cu cate 4 antrenamente in fiecare zi cu tematici diferite (kihon, kumite, kata )Tabara de iarna kyokushin karate
Sinaia 08-12 februarie 2016   50 de sportivi din cadrul clubului nostru au participat in perioada 08-12 februarie 2016 la Tabara de iarna kyokushin karate, care s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia. Ne-am bucurat impreuna de antrenamente frumoase, aer curat, program de piscina,torturi si aniversari, jocuri si multa prietenie.


 
Tabara nationala de vara Venus 24-30.08.2015   In perioada 24-30 august 2015, clubul nostru a participat la a 32-a editie a Taberei Nationale de vara a departamentului de kyokushin karate din cadrul FRAMC. Sportivii prezenti in tabara au beneficiat de conditii excelente de cazare, masa si antrenament. Timpul deosebit de frumos, plaja curata, apa calda, piscina si prietenii din jurul nostru au facut ca aceasta tabara sa fie una dintre cele mai reusite de pana acum.
 

 
TABARA NATIONALA DE VARA KYOKUSHIN KARATE
MAMAIA 25-31 august 2014  In perioada 25-31 august 2014, o parte dintre sportivii clubului nostru au participat la a 31-a editie a Taberei Nationale de Kyokushin Karate. Invitatul de onoare al taberei a fost multiplul campion mondial - Francisco Filho. A fost o tabara de karate cu antrenamente concentrate pe tehnica, meditatie, conditie fizica, kumite si jocuri specifice. Tabara s-a incheiat cu examenul de grad, clubul nostru reusind sa promoveze cu toti cei 13 sportivi inscrisi. Alaturi de momentele petrecute pe plaja, la Aqua Magic sau in Satul de Vacanta, a fost o vacanta minunata pentru toti sportivii.